KÄÄNNÖS- JA TULKKAUSPALVELUT ERI TOIMIALOILLE

Saat kauttamme tarvitsemasi käännöspalvelut ja tulkkaukset. Laajaan kielivalikoimaamme kuuluvat Euroopan kielien lisäksi mm. kiina ja japani. Asiakkaamme toimivat monilla eri aloilla aina valmistavasta teollisuudesta matkailualalle, valtakunnallisiin järjestöihin ja julkispuolen toimijoihin. Toimeksiantomme ovat erittäin monipuolisia ja työskentelemme mm. tuoteluetteloiden, teknisten ohjeistusten, tuotteiden lanseerauksiin liittyvien ja raporttien käännöksien parissa.

Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa:

 • käännökset
 • tekniikan käännökset
 • kaupan alan käännökset
 • käyttöturvallisuustiedotteen käännökset (KTT)
 • REACH/CLP-käännökset
 • viralliset käännökset
 • tulkkaukset      
 • oikeudenkäyntitulkkaus
 • kielentarkistukset eli oikoluvut
 • AutoCAD-käännökset   
 • InDesign-käännökset
 • FrameMaker-käännökset

Monipuolisella osaamispohjallamme olemme halunneet varmistaa, että saatte kaikki tarvitsemanne kielipalvelut kätevästi saman katon alta. Käyttämämme tehokkaat käännösmuistiohjelmat ja ammattitaitoiset kääntäjät varmistavat, että käännöspalvelumme ovat kilpailukykyinen vaihtoehto kattavaan tai nopeaankin tarpeeseen.

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä, niin etsitään teidän tarpeeseen sopivin ratkaisu.

Käännöspalvelut

Luotettava ja ammattitaitoinen käännöspalvelu

Käännöspalvelumme perustuu monipuoliseen tarjontaan, ammattitaitoisiin kääntäjiin sekä erikoisalojen hallintaan. Pystymme vastaamaan kaikenkokoisiin käännöstarpeisiin luotettavasti ja joustavasti lyhyistä tai laajemmista asiakirjojen käännöksistä useita kieliä käsittäviin käännöstöihin.

Palveluvalikoimamme kattaa viralliset käännökset, kaupalliset ja tekniset käännökset ja oikoluvut sekä markkinointiin ja mainontaan liittyvät käännökset. Erityisesti suomi-englanti-suomi -sanaparin tekniset käännökset ovat olleet kysytyimpien palveluidemme joukossa jo pitkään ja pystymme tuottamaan luotettavat käännökset tälle kieliparille nopeasti, monille eri toimialoille. 

Mikäli tarvitset käyttöturvallisuustiedotteiden käännöksiä (REACH- tai CLP-käännökset), erikoistuneet kääntäjämme ovat valmiita auttamaan myös niiden kanssa. Lue lisää käyttöturvallisuustiedotteiden käännöksistä.

Tekninen käännös vaatii erityisosaamista

Erikoistumisemme teknisten käännösten pariin on antanut kääntäjillemme taitoja ja valmiuksia kääntää haastaviakin teknisiä dokumentteja. Monien eri toimialojen termistö ja käytännöt ovat tulleet kääntäjillemme tutuiksi toimintavuosiemme aikana, varmistaen käännösten olevan sisällöltään relevantteja. Olemme tottuneet työskentelemään erityisesti valmistavan teollisuuden yritysten kanssa, jotka panostavat erityisesti vientiin ja kauttamme saatte luotettavat tuoteluetteloiden ja tuoteselostusten käännökset useille eri kielille.

Teknisten dokumenttien lisäksi kääntäjämme ovat opetelleet asiakkaittemme tarpeista lähtien erilaisten suunnittelu- ja piirustusohjelmien, kuten AutoCAD, käyttöä. Tuntemalla ohjelmiston toiminnallisuudet pystymme tekemään käännökset tarvittaessa suoraan piirustuksiin, jolloin teidän ei tarvitse sijoittaa niitä paikalleen erikseen. Käytössämme ovat kaikki AutoCAD -versiot.

Tarvitessasi tekniikan kääntäjää voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme. Pitkä kokemus ja monipuoliset taidot varmistavat kääntäjiemme pystyvän auttamaan teitä monipuolisisten teknisten käännösten parissa.

Suomi-englanti-suomi -käännökset nopeasti ja luotettavasti

Suomi-englanti- suomi -käännökset ovat kysytyimpiä käännöspalveluitamme. Käännösalan ammattilaisina pystymme tarjoamaan mm. nopean ja luotettavan suomi-englanti-käännöksen, esimerkiksi tuotteenne tai palvelunne esitteelle tai web-sivuille. Kääntäjiemme monipuolinen osaaminen ja pitkä kokemus varmistavat, että käännöksissä käytettävät termit ovat oikeita ja asiayhteyteen sopivia toimialasta riippumatta.

Verkkosivujen kääntäminen ja kieliversiot

Verkkosivujen kääntäminen mahdollistaa yrityksesi tuotteiden ja palveluiden paremman esittelyn myös ulkomaisille asiakkaille. Kun web-sivujen käännös hoidetaan ammattimaisesti, välittyvät tuotteiden ja palveluiden yksityiskohtaiset tiedot eteenpäin - täsmällisesti ja oikein. Tämä edistää myös verkkosivujen käyttökokemusta, kun potentiaaliset asiakkaasi saavat palvelua omalla kielellään. Tuotamme verkkosivujen käännökset erityisellä tarkkuudella varmistaen, että sivustosi palvelee asiakkaitasi sijainnista tai kielestä riippumatta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää verkkosivujen käännösmahdollisuuksista!

Takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia ja nopeita toimituksia kilpailukykyisin hinnoin!

Merialan käännökset luotettavasti ja ammattitaidolla

Merialan käännökset vaativat terminologian tuntemuksen lisäksi myös alan teknisen kehityksen tuntemusta ja seuraamista. Me Käännöspolulla tunnemme erityisen hyvin meritermistön, ja palvelemme asiakkaitamme myös merialan käännösten kanssa. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus merialan käännöstöistä, mikä auttaa meitä tekemään täsmälliset käännökset merialalla toimiville asiakkaillemme. 

Olipa kyseessä merenkulkuun liittyvien dokumenttien tai raporttien kääntäminen tai sataman tarvitsema käännös, ota yhteyttä meihin ja saat tarvitsemasi käännökset haluamillesi kielille luotettavasti.

Tulkkauspalvelut tilaisuuksiin ja matkoille

Meiltä saatte erityistoiveittenne mukaisesti erittäin pätevät tulkit virallisiin konferensseihin, yritysesittelyihin ja työpalavereihinkin. Tulkkimme ovat myös käytettävissä ulkomaanmatkoilla. Myös tulkkiemme osaaminen on äärimmäisen monipuolista ja valikoimmekin tulkit aina asiakaskohtaisesti niin, että he tuntevat toimeksiannon aihepiirin ja siihen liittyvän erityisterminologian. Tällöin tulkkauspalvelu ja kommunikointi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tulkkauspalveluistamme.

Oikoluvut ja kielentarkistukset julkaisuille

Palveluvalikoimamme kattaa perinteisten käännös- ja tulkkauspalveluiden lisäksi myös oikoluvut ja kielentarkistukset, jotka sopivat erityisesti julkiseen levitykseen tarkoitetuille asiakirjoille ja julkaisuille. Oikoluvulla varmistetaan ettei teksteihin jää kirjoitus- tai kielioppivirheitä ja kielentarkistuksella julkaisusi luettavuus ja tyyli ovat taatusti hyvällä tasolla. Mikäli tarvitset kielentarkistusta, ota yhteyttä ja kerro julkaisustasi lisää.

 

Yhteydenottolomake

Täytä alla oleva lomake saadaksesi ilmaisen hinta-arvion käännettävästä tekstistä. Kirjoita tarpeen vaatiessa "Lisätietoja"-kenttään lyhyt kuvaus tekstistäsi ja muista haluamistasi käännöstyöhön liittyvistä yksityiskohdista. Voit liittää kenttään myös näytteen tekstistäsi tai lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen info@kaannospolku.fi

 

 

Käännös
Tulkkaus
Muu
Puhelimitse
Sähköpostitse